Keressen árlistáinkban hatóanyagok alapján!

Elolvastam és elfogadom a kereső felhasználási feltételeit.
keresés

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK: A teljesség igénye nélkül és szigorúan csak tájékoztató jelleggel néhány közismert hatóanyagot és kategóriát csoportosítottunk. Segítségül a legismertebb anyagot meg is neveztük. A keresőben egy helyre gyűjtött anyagok csak néhány esetben egyeznek meg teljesen egymással (analógok). Sok esetben csak hasonlóak. Ilyenkor más a gyártó és más lehet a koncentráció a vivőanyag a formuláció a forgalmi kategória és az engedélyezett kultúrák köre, stb. Olyan találatok is vannak ahol egy kombinációnak csupán az egyik komponense a kiválasztott hatóanyag. Ezért a felhasználás előtt mindig figyelmesen olvassa el az engedélyokiratot, tájékozódjon a gyártónál illetve olvassa el a csomagoláson található használati utasítást és ezeket szigorúan maradéktalanul tartsa be. Ha ezek után is kérdései vannak, valami még nem világos, mindenképpen forduljon szakemberhez, illetve valamelyik szakhatósághoz még a felhasználás előtt. A helytelen használatból eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni!

Cégünkről

Mezőgazdaságban alkalmazott input anyagok kereskedelmére specializálódott vállalkozásunk.

Az interneten történő megjelenésünket a vevők igényeihez igazodva, az ezen a téren is tapasztalható megváltozott vásárlói szokások indokolják.

Az oldal célja a vevők pontos tájékoztatása az árakat illetően ezzel segítve a legjobb és a szakmailag is szakszerű döntés meghozatalát.

Nem volt cél a ma divatos "web-shop" hullámhoz csatlakozni, hiszen e termékek megvásárlása sok esetben engedélyhez kötött és jelentős részük postai úton történő szállítása is jogszabályokba ütközik. Ezért ilyen jellegű kéréseknek nem tudunk eleget tenni.